Baysigri nu weer verzekerbaar bij vooraanstaande Nederlandse verzekeraar.

Baysigri parent gekroond door het AD: ”Alternatief voor de bakfiets.”

Baysigri parent gekroond door het AD: ”Alternatief voor de bakfiets.”

In het artikel: ”Trend gespot” van het AD staat de Classic Parent Edition bovenaan vermeld! Maar dit is niet zomaar.

Het AD had onlangs een interessant artikel over Baysigri, een nieuw alternatief voor de traditionele bakfiets. De Baysigri, ontworpen door Robby en Gijs, is een stevige fatbike die perfect is voor een ontspannen rit door stad en land, vooral als je kinderen hebt die van avontuur houden.

Robby en Gijs ontmoetten elkaar tijdens rondvaarten op de Amsterdamse grachten en besloten samen te werken aan een nieuw fietsontwerp. De Baysigri is een opvallende en indrukwekkende fiets die een goede combinatie biedt van stabiliteit en wendbaarheid. Bovendien is de fiets uitgerust met een kinderzitje voorop en steuntjes achterop, waardoor het een geweldige optie is voor ouders die hun kinderen mee willen nemen op fietstochten.

Fatbike met kinderzitje

De Baysigri parent editie begint bij €2.699,- dan heb je een volledige kant en klare fiets waar een volwassene en 2 kinderen op vervoerd kan worden. De fatbike kan met extra accessoires uitgebried worden. De Baysigri parent is een uitstekende keuze voor gezinnen die graag willen genieten van de prachtige omgeving van Nederland en tegelijkertijd willen profiteren van de voordelen van een stevige, veilige en comfortabele fiets.

Kortom, als je op zoek bent naar een alternatief voor de traditionele bakfiets en je wilt genieten van een unieke fietservaring in Nederland/Belgie, dan is de Baysigri zeker het overwegen waard. Het is een indrukwekkende fiets die zowel praktisch als stijlvol is en geschikt voor alle leeftijden en niveaus van fietsers.

Shopping Cart0

Cart