Baysigri: Revolutionaire Fatbike-beveiliging met innovatieve technologie

Baysigri: Revolutionaire Fatbike-beveiliging met innovatieve technologie

Verzekeringen die weigeren fatbikes te verzekeren? Een uitdaging voor velen, maar niet voor Robby van Daalen en Gijs Heller, de visionaire en technisch onderlegde ondernemers achter Baysigri. In 2021 hoorden zij herhaaldelijk van klanten dat hun geliefde fietsen gestolen werden, ondanks het gebruik van GPS-trackers die door verzekeraars werden aanbevolen. Deze trackers werden vaak op een voor de hand liggende manier geïnstalleerd, wat dieven in staat stelde ze gemakkelijk te verwijderen en er met de fiets vandoor te gaan.

Fatbike met kinderzitje Baysigri

 

Dit bracht Robby en Gijs ertoe om een ​​radicaal andere aanpak te bedenken. Ze wilden niet alleen een oplossing bieden voor het stelen van fatbikes, maar een systeem creëren dat diefstal volledig ontmoedigt. En zo ontstond het idee van een revolutionair module dat niet alleen de fiets zou aansturen, maar ook op afstand te traceren en uit te schakelen zou zijn via het mobiele netwerk in het geval van diefstal.

Het unieke aan het Baysigri-systeem is dat elk onderdeel van de fiets communiceert met hun speciale module. Verwijder je deze module, dan werkt de fiets simpelweg niet meer. Zelfs als een dief de motor probeert te vervangen, zal de module aangeven dat deze motor niet bij de fiets hoort. Met deze innovatieve technologie wordt het stelen van een Baysigri fatbike een ontmoedigende en praktisch onmogelijke taak voor dieven.

Wat dit systeem zo krachtig maakt, is dat zodra een klant de fiets op slot zet via de module, de hele fiets ontoegankelijk wordt. Deze gepersonaliseerde beveiligingsmethode maakt de Baysigri fatbike een onaantrekkelijk doelwit voor dieven. Het is niet alleen een investering in een hoogwaardige fiets, maar ook in een innovatief beveiligingssysteem dat gemoedsrust biedt aan eigenaren.

Fatbike Baysigri

Robby en Gijs hebben met hun creatieve aanpak en technische vaardigheden een essentieel probleem aangepakt binnen de fatbike-industrie. Ze hebben niet alleen een slimme oplossing bedacht voor diefstal, maar hebben ook de norm verlegd door een beveiligingssysteem te ontwikkelen dat vooruitstrevend is en de waarde van fatbikes verhoogt.

Deze ondernemers hebben bewezen dat met innovatie, vastberadenheid en technische expertise oplossingen kunnen worden gevonden voor uitdagingen waar traditionele methoden tekortschieten. Baysigri heeft niet alleen de fatbike-beveiliging getransformeerd, maar ook de normen voor fietsbeveiliging verhoogd. Ze hebben een standaard gezet die verzekeraars nu misschien wel opnieuw zal laten nadenken over het verzekeren van fatbikes.

 

Shopping Cart0

Cart