Baysigri nu weer verzekerbaar bij vooraanstaande Nederlandse verzekeraar.

Fatbike met kinderzitje

Fatbike met kinderzitje

Baysigri eerste Nederlandse fatbike dat is ontwikkeld voor ouders!

Robby van Daalen, 36 jaar oud en Gijs Heller, 40 jaar oud, hebben de eerste Fatbike met kinderzitje van Nederland ontwikkeld. Het idee voor de Baysigri Parent Edition kwam voort uit hun eigen behoefte om hun kinderen veilig mee te nemen tijdens het fietsen op een fatbike.

De twee eigenaren begonnen hun avontuur in de garage van Gijs, waar ze aan het ontwerp werkten. Na maanden van hard werken en testen, werd de Baysigri Parent Edition uiteindelijk geboren! Het bleek al snel een enorm succes te zijn, omdat veel ouders graag met hun kinderen op een Fatbike willen fietsen.

Robby en Gijs hechten grote waarde aan de interactie met hun kinderen. Voor hen is het essentieel om een hechte band op te bouwen met hun kroost en samen mooie herinneringen te creëren. Om deze reden hebben zij een unieke Fatbike ontwikkeld, waarbij kinderen voor hun ouders zitten en zo de mogelijkheid hebben om samen de wereld te verkennen.

 

Fatbike met kinderzitje

Met het zadel op de juiste hoogte en een speciaal ontworpen kinderzitje of babyzitje kunnen ouders nu veilig en comfortabel met hun kinderen genieten van de prachtige omgeving. De Fatbike met kinderzitje is niet alleen veilig en comfortabel, maar ook stijlvol en robuust.

fatbike met kinderzitje

Kan je een Baysigri mini ombouwen?

Wanneer je kindje niet meer past in het zitje van de Baysigri Classic Mini, hoef je zeker geen afscheid te nemen van deze bijzondere fiets. De Baysigri Classic Mini kan namelijk eenvoudig worden omgebouwd tot de Baysigri Parent, een fiets die geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar.

Het mooie aan deze ombouwoptie is dat de Baysigri Parent nog steeds de unieke eigenschappen heeft van de Baysigri Classic Mini. De fiets blijft bijvoorbeeld stabiel en wendbaar, wat de veiligheid en het fietsplezier ten goede komt. 

Kortom, door de ombouwoptie van de Baysigri Classic Mini naar de Baysigri Parent kunnen ouders en kinderen langer genieten van deze bijzondere fatbike. Het biedt een duurzame en praktische oplossing voor het meenemen van kinderen op de fiets, waarbij veiligheid en comfort voorop staan.

Shopping Cart0

Cart