Maak je klaar om de Baysigri 4.0 te ervaren, de ultieme fatbike die je kunt bedienen met je smartphone! Nu kun je als een van de eersten deze revolutionaire fiets voorbestellen en genieten van het gemak van moderne technologieën.

De Baysigri 4.0 is niet alleen een krachtige fatbike, het is ook de eerste fatbike die je op afstand kunt bedienen. Dankzij onze geavanceerde software is het kwijtraken van je fiets verleden tijd. Je kunt je Baysigri 4.0 volledig uitschakelen via je smartphone, waardoor het stelen van de Baysigri niet meer interessant is.

 

Met de mogelijkheid om de fiets te bedienen via het 4G-netwerk en Bluetooth, kun je altijd en overal verbinding maken. Je kunt zelfs je fiets traceren wanneer je maar wilt. Mocht je ooit de pech hebben dat je fiets gestolen wordt, dan is die door middel van het 4G-netwerk op afstand te traceren en te vergrendelen.

Daar bovenop is de Baysigri 4.0 uitgerust met de nieuwste en stillere Bafang motor, waardoor je soepel en efficiënt kunt rijden. En we hebben geen compromissen gesloten als het gaat om de banden: de fiets wordt standaard geleverd met de nieuwste anti-lek banden.

Of je nu kiest voor de Classic, Classic Parent of Classic Mini, alle beschreven opties zijn inbegrepen bij de fiets, inclusief toegang tot het 4G-netwerk. Dus waar wacht je nog op? Pre-order vandaag nog je Baysigri 4.0 en maak je klaar om te genieten van de ultieme fietservaring

The Classic

The Classic Parent Mini

The Classic Parent

    Shopping Cart0

    Cart