Payin3

Hoe werkt Payin3?

Betalen in 3 keer met in3 is een handige en rentevrije manier van betalen. Het biedt de mogelijkheid om een aankoop te doen zonder het hele bedrag in één keer te hoeven betalen. Dit kan vooral handig zijn als je bijvoorbeeld een grote aankoop wilt doen, maar het volledige bedrag niet direct beschikbaar hebt.

Als je wilt betalen met in3, kun je dit selecteren als betaalmethode bij de Baysigri webshop. Vervolgens wordt er een gegevenscheck uitgevoerd, zodat in3 kan bepalen of je in aanmerking komt voor betaling in 3 termijnen. Als je aan de voorwaarden voldoet, kun je het eerste termijnbedrag betalen. Dit bedrag is altijd gelijk aan een derde van het totale aankoopbedrag.

Vervolgens krijg je elke 30 dagen een herinnering dat er betaald moet worden. Hierdoor heb je de mogelijkheid om het bedrag in 3 termijnen af te betalen, zonder dat je daar extra kosten voor hoeft te maken. Dit maakt betalen met in3 een voordelige en laagdrempelige manier van betalen.

Het maximale bedrag dat je met in3 kunt besteden is 3000 euro. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een mooie Baysigri in 3 termijnen kunt afbetalen, zonder dat je daarvoor in één keer een groot bedrag hoeft te betalen.

Kortom, betalen met in3 is een handige en voordelige manier van betalen, die je de mogelijkheid biedt om een grote aankoop in 3 termijnen af te betalen, zonder dat je daarvoor extra kosten hoeft te maken. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor deze betaalmethode.

Shopping Cart0

Cart