Baysigri nu weer verzekerbaar bij vooraanstaande Nederlandse verzekeraar.

Velofun concept store nieuwe Baysigri dealer in Hoogstraten België

Velofun concept store nieuwe Baysigri dealer in Hoogstraten België

Hoogstraten België

Ellen en Raf van Velofun zijn twee gepassioneerde ondernemers uit het Belgische stadje Hoogstraten. Zij zijn opgegroeid in deze stad, die bekend staat om haar prachtige natuur en overheerlijke Hoogstraatse aardbeien. Als kind droomde Raf van een carrière als tweewieler specialist en Ellen wilde graag in de toeristische sector werken. Inmiddels hebben zij deze dromen samengevoegd en zijn ze enkele jaren geleden hun eigen verhuurbedrijf gestart onder de naam Velofun.

Met hun verhuurbedrijf wilden Ellen en Raf de omgeving van Hoogstraten op een unieke manier aan de toeristen laten zien. Zij begonnen met de verhuur van Elliptigo’s en Lopifits, waarbij sport en revalidatie in eerste instantie centraal stonden. Maar door de grote vraag naar uitstapjes met kleine kinderen, besloten ze hun aanbod uit te breiden met een geschikte fiets voor jonge gezinnen. Na een lange zoektocht kwamen ze terecht bij Baysigri.

De Baysigri fatbike bleek een schot in de roos te zijn. Het was geweldig om alle kindjes met stralende gezichten terug te zien keren na een uitstapje op deze bijzondere fiets. En als de kinderen blij zijn, dan zijn de ouders dat ook. Zo ontstond er een mooie samenwerking tussen Velofun en Baysigri.

Nu, enkele jaren later, nemen Ellen en Raf een nieuwe stap om hun droom verder te laten groeien. In april openen zij hun eigen concept store in Hoogstraten, waar klanten niet alleen terecht kunnen voor de verhuur van bijzondere fietsen, maar ook voor de aankoop van een Baysigri fatbike.

De Baysigri fatbike is een elektrische fiets met brede banden en een stoer uiterlijk, en hij is perfect voor avontuurlijke tochten in de natuur en biedt de ultieme fietsbeleving. Door de samenwerking tussen Velofun en Baysigri is deze fiets nu ook beschikbaar in België en kunnen klanten hem aanschaffen bij de concept store van Velofun in Hoogstraten.

Al met al zijn Ellen en Raf van Velofun twee ondernemers die hun dromen hebben waargemaakt. Ze hebben hun passie voor fietsen en toerisme gecombineerd en bieden nu een unieke ervaring aan hun klanten. Met de Baysigri fatbike hebben ze een bijzondere fiets gevonden die perfect past bij hun bedrijf. Wij wensen hen veel succes met hun concept store en hopen dat nog veel mensen kunnen genieten van een mooie tocht op deze geweldige fiets.

Shopping Cart0

Cart