Baysigri nu weer verzekerbaar bij vooraanstaande Nederlandse verzekeraar.

Onderhoud

Het is verstandig om je Baysigri een onderhoudsbeurt te geven bij de eerste 500 kilometer of na 3 maanden en bij de 1000 kilometer om verschillende redenen. Ten eerste zorgt een regelmatige onderhoudsbeurt ervoor dat je Baysigri goed blijft functioneren en dat eventuele problemen vroegtijdig worden opgemerkt voordat ze groter worden en mogelijk tot grotere reparaties of vervanging van onderdelen leiden.


Bij de eerste 500 kilometer zal er waarschijnlijk nog wat afstelling nodig zijn, omdat sommige onderdelen zoals ketting, remmen en banden tijdens het inrijden nog wat kunnen uitzetten of slijten. Door een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren kun je deze afstellingen laten doen en zorgen dat alles op de juiste spanning zit.


Bij de 1000 kilometer is het belangrijk om je fiets opnieuw te laten controleren, omdat sommige onderdelen zoals de ketting en tandwielen dan al flink wat kilometers hebben gemaakt. Een ketting die te ver versleten is kan overslaan of breken, en een versleten tandwiel kan ervoor zorgen dat je niet meer soepel kunt schakelen. Door je fiets tijdig te laten controleren, kun je deze problemen voorkomen en ervoor zorgen dat je fiets soepel blijft rijden.


Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren bij de eerste 500 en 1000 kilometer, kun je de levensduur van je Baysigri aanzienlijk verlengen en voorkom je onnodige reparatiekosten. Het is dan ook zeker aan te raden om deze onderhoudsbeurten niet over te slaan en je fiets in topconditie te houden.

Shopping Cart0

Cart