Veelgestelde vragen

Hulp en veelgestelde vragen

In de bijgeleverde gebruiksaanwijzing van je Baysigri staat alles wat je moet weten over de werking van je nieuwe fatbike.

Bij Baysigri kun je gratis en vrijblijvend een proefrit maken. We nemen graag de tijd om alles uit te leggen over de fiets en helpen je bij het kiezen van de juiste opties en accessoires. Maak een afspraak voor een gratis proefrit op onze proefrit pagina.

Bezorgen doen we door het hele land. Meestal hebben we onze Baysigri’s op voorraad, wat betekent dat je niet langer dan 1 tot 3 werkdagen hoeft te wachten voordat je jouw fiets ontvangt. Tijdens deze wachttijd voeren we een strenge kwaliteits- en veiligheidscheck uit, zodat je na aankoop snel en zorgeloos de weg op kunt.

Onze fietsen worden rijklaar afgeleverd en we bieden persoonlijke uitleg over de fiets. Zo ben je er zeker van dat je de fiets op de juiste manier gebruikt en er optimaal van kunt genieten. Of je nu in Groningen, Maastricht, of ergens daartussenin woont, we zorgen ervoor dat jouw fiets veilig en snel bij jou thuis wordt bezorgd.

Voor alle servicevragen kun je contact met ons opnemen via telefoon, SMS of WhatsApp op het nummer 020-2117625, of via e-mail op info@baysigri.nl. We staan voor je klaar en verlenen onze service tot aan de deur, zowel bij jou thuis als op kantoor. Zo ben je altijd verzekerd van snelle hulp.

Ook kun je ook een serviceafspraak maken in onze winkel aan de Leidsegracht 60-A in Amsterdam. Ons deskundige personeel helpt je graag met eventuele vragen onderhoud.

 • De garantie kan worden ingeroepen door de eerste eigenaar van een Baysigri 

 • De garantie is niet overdraagbaar.

 • De garantietermijn gaat in bij akkoord en ontvangst van je Baysigri 

 • Op het frame en voorvork van een Baysigri geldt een garantie van 2 jaar 

 • Op de accu geldt een garantie van 2 jaar.  De capaciteit van de accu zal na mate van tijd en aantal laadcycli afnemen. Dit valt niet onder garantie.

 • Op alle accessoires geldt een garantie van 1 jaar.

De Baysigri garantie komt te vervallen indien:

 •  de gebruiker de Baysigri verkeerd heeft gebruikt (of voor een doel waarvoor de fiets niet is bedoeld). 

 • de  Baysigri niet tijdig elke onderhoudsbeurt heeft gehad.

 • ongeautoriseerde monteurs/partijen reparaties hebben uitgevoerd aan de Baysigri.

 • de garantie vervalt direct als de Baysigri is opgevoerd en de fiets sneller gaat dan de toegestane officiële snelheid of de standaardinstellingen zijn gemodificeerd. Baysigri is niet aansprakelijk voor de gevolgen van dit soort aanpassingen..

 • U de Baysigri (door)verkoopt aan derden

 • U schade oploopt na een val, een aanrijding of een beschadiging.

 • U de fatbike aan derden verhuurt of anderszins commercieel exploiteert.

​​Onder de garantie vallen uitdrukkelijk niet:

 • remmen, afname in capaciteit van de accu, valschade aan de accu, defect aan de accu door het opvoeren van de fiets, waterschade aan de accu, ( remblokken of remschijven, lampjes en andere slijtagegevoelige onderdelen, Binnenbanden, buitenbanden (en ook anti-lekbanden) vallen nooit onder de garantie. Ook daarmee kunt u dus wel eens lekrijden!, 

 • elke slijtage ten gevolge van normaal gebruik.

 • roestvorming en breukschade

De temperatuur buiten heeft invloed op hoe goed je accu presteert. Een accu heeft het beste bereik en vermogen in warm weer, terwijl de prestaties bij koud weer kunnen afnemen. Hoewel je je Baysigri fatbike veilig kunt gebruiken in de winter, is het wel verstandig om je Baysigri accu op kamertemperatuur op te laden. Als je je fiets buiten parkeert in de kou, zorg er dan voor dat de accu niet leeg is.

Ongeacht de temperatuur, is het aan te raden om de stekker van je fiets uit het stopcontact te halen zodra de accu volledig is opgeladen. Als je je Baysigri voor een langere periode wilt opbergen, is het goed om het accuniveau rond de 50-60% te houden om de prestaties van de accu op peil te houden.

Bij lage temperaturen kan de accu sneller leeglopen en kan de motor minder krachtig aanvoelen. Door de eerste paar minuten op een lager energieniveau te rijden, krijgt de accu de kans om goed op te warmen

Om de beste fietservaring te hebben, adviseren we om de bandenspanning tussen de 1.8 en 2 bar te houden. Met een hogere bandenspanning is de rolweerstand lager en is de kans op een lekke band kleiner.

Shopping Cart0

Cart