Baysigri nu weer verzekerbaar bij vooraanstaande Nederlandse verzekeraar.

Groot nieuws! Baysigri is weer verzekerbaar! verzekering voor je fatbike

Groot nieuws! Baysigri is weer verzekerbaar! verzekering voor je fatbike

We zijn verheugd aan te kondigen dat Baysigri-fietsen nu weer verzekerbaar zijn bij een van de toonaangevende Nederlandse verzekeraars, dankzij een innovatieve module ontwikkeld door ons team bij Baysigri. Deze mijlpaal opent de deuren naar gemoedsrust voor alle Baysigri-fietsers, terwijl ze genieten van hun avonturen op de fietspaden.

Fatbike Baysigri

Met onze geavanceerde module voldoet de Baysigri-fiets nu aan alle eisen van de verzekering. Maar dat is niet alles – onze technologie stelt eigenaren in staat om hun fiets te allen tijde te traceren en zelfs op afstand uit te schakelen. Veiligheid en gemoedsrust staan bij ons hoog in het vaandel, en deze functies benadrukken dat streven.

Maar dat is nog niet alles! We werken momenteel aan een spannende update voor de Baysigri-app. Binnenkort kunnen gebruikers pushmeldingen op hun telefoon ontvangen wanneer hun fiets in beweging komt of wordt aangeraakt terwijl hij op slot staat. Dit betekent dat je altijd op de hoogte bent en snel kunt handelen in geval van ongewenste activiteit.

Fatbike met kinderzitje Baysigri

Hoewel dit een enorme stap voorwaarts is, erkennen we dat er nog een lange weg te gaan is om fatbikes weer in een positief daglicht te plaatsen. Helaas zijn er veel goedkope fatbikes op de markt die voor overlast en ongelukken zorgen. Bij Baysigri streven we ernaar om onze fietsen niet alleen van hoogwaardige kwaliteit te maken, maar ook om een cultuur van verantwoordelijkheid en veiligheid te bevorderen binnen de fatbike-gemeenschap.

Samen met onze partners en klanten zetten we ons in om deze visie te realiseren. Bedankt voor je voortdurende steun op onze reis naar een betere, veiligere fietservaring voor iedereen.

Blijf op de hoogte voor meer spannende updates van Baysigri!

Met vriendelijke groet,

Het Baysigri-team

Shopping Cart0

Cart